Algemene informatie over tarwegras

ZEN - tarwegras bij lichamelijke klachten

ZEN - tarwegras voor levens energie

ZEN - tarwegras geeft u gratis "life style" adviezen

ZEN - tarwegras meer producten

 

ZEN - tarwegras voor topsporters
ZEN - tarwegras voor kinderen
ZEN - tarwegras voor volwassenen
ZEN - tarwegras bij zorg voor ouderen
ZEN - tarwegras voor dieren
ZEN - tarwegras voor natuurwinkels therapeuten, klinieken en ziekenhuizen
ZEN - tarwegras hier bestellen

 

ZEN - tarwegras 

 

HOME

CONTACT

3. ZEN - tarwegras tabletten versus vers geperst tarwegras

 

Het thuis telen van tarwegras is goed mogelijk, maar het kost veel tijd en liefde. Vooral in de winter, als het binnen geteeld moet worden krijg je door gebrek aan ventilatie heel snel schimmel. Wij bij ZEN - tarwegras geven er de voorkeur aan om onze verse tarwegras te laten telen door een professionele teler die water, voedingszouten en ventilatie heel precies voor ons kan regelen met professionele apparatuur. Voor de echte doorgewinterde tarwegras fans is er bij ons een kweekkastje te bestellen waarin je tarwegras zelf, zonder al te veel moeite kunt opkweken. Dit is ideaal voor mensen die dagelijks verse tarwegras willen persen, maar niet in de gelegenheid zijn om de kratten vers gras bij ons afhaal adres in Amsterdam op te halen.

 

Bij het Hippocrates Health Institute in Florida liggen duizenden case studies, opgemaakt door artsen, van het ziekte verloop van ernstig chronisch zieke mensen. Dit instituut wordt officieel erkend als het beste gezondheidsinstituut ter wereld en zij openen hun website met de groei van tarwegras en een foto van vers geperst sap.  http://www.hippocratesinst.org/

 

Verse tarwegras groeit in Nederland in kassen. De omstandigheden in kassen zijn minder gunstig dan de omstandigheden waarin ZEN - tarwegras buiten onder de zon groeit. Toch kan het vers persen van Hollandse tarwegras ook interessant zijn. Vers geperste tarwegras vibreert op “ levend niveau” en vanuit een energetisch standpunt kun je zeggen dat vers geperst sap de mens tot leven wekt. Twee tot drie maal daags 30 milliliter inname van vers geperst tarwegras is een beproefd middel in afkickklinieken in Duitsland. Er wordt door de geschiedenis heen aanhoudend en veelvuldig verslag gedaan van wonderbaarlijke genezingen naar aanleiding van het dagelijks drinken van versgeperste tarwegras. Dokter Ann Wigmore heeft veel onderzoek gedaan naar de werking van vers geperst tarwegras bij haar chronisch zieke patiënten en ook wij bij ZEN - tarwegras zien mensen wonderbaarlijk opknappen van vaak chronische aandoeningen als zij serieus aan de slag gaan met een combinatie van versgeperste tarwegras en tarwegras tabletten. N.a.v. de codex alimentarius doen wij hier geen enkele medische claim. Wij beschrijven hier slechts de alom bekende geschiedenis van tarwegras of andere superfoods en onze persoonlijke waarnemingen. Alhoewel de medicinale werking van tarwegras en onze andere medicinale planten al decennia uitvoerig wetenschappelijk onderzocht is, mogen wij hier geen enkele medische claim doen zolang wij de medische claim niet zelf geregistreerd hebben. Wij hebben het te druk met chronisch zieke mensen informeren over de Hippocrates Lifestyle om deze dure en langdurige procedures in te gaan.

 

Het gebruik van vers geperst tarwegras uit Hollandse kassen en het gebruik van ZEN - tarwegras tabletten vullen elkaar aan. Wij bij ZEN -tarwegras persen zelf dan ook ‘ s ochtends verse tarwegras omwille van de levendige vibratie van dit sap en slikken ’s avonds de tabletten vanwege hun uitzonderlijke voedingswaarden en zonlicht chlorofyl. Vaak is vers persen praktisch niet mogelijk. De kosten van vers persen zijn hoger, vers persen kost  meer tijd en er is een speciale persmachine de zogeheten “Greenstar” voor nodig. Ook als je op reis bent is vers persen niet haalbaar.

 

ZEN - tarwegras tabletten bieden onder alle omstandigheden uitkomst. Ook uitsluitend gebruik van ZEN - tarwegras tabletten geeft u bijna alle unieke voordelen van dit wonderbaarlijke Super Voedsel.

 

Bij ZEN - tarwegras kunt tarwegras tabletten en tarwegras poeder bestellen. Tevens kunt u privé consulten  boeken, waarin u uw specifieke situatie kunt bespreken en waarbij wij u snel op weg helpen met o.a. de uitgangspunten van de Hippocrates Life Style om uw vitaliteit en gezondheid te verbeteren. Soms gaat uw lichamelijke en geestelijke gezondheid na een aantal adviezen zo veel en zo snel vooruit dat u het zelf niet voor mogelijk acht en dat u de vooruitgang als wonderbaarlijk zal ervaren. Nogmaals: N.a.v. de codex alimentarius doen wij hier geen enkele medische claim.

 1. Algemene informatie over ZEN - tarwegras tabletten
 2. Wat is tarwegras?
 3. ZEN - tarwegras tabletten versus vers geperst tarwegras
 4. Productie van ZEN - tarwegras tabletten