Algemene informatie over tarwegras

ZEN - tarwegras bij lichamelijke klachten

ZEN - tarwegras voor levens energie

 ZEN "life style" adviezen

ZEN - tarwegras hier bestellen

 

ZEN - tarwegras voor topsporters
ZEN - tarwegras voor kinderen
ZEN - tarwegras voor volwassenen
ZEN - tarwegras bij zorg voor ouderen
ZEN - tarwegras voor dieren
ZEN - tarwegras voor natuurwinkels therapeuten, klinieken en ziekenhuizen
ZEN - tarwegras hier bestellen

 

 

 

ZEN - tarwegras 

 

CONTACT

 

HOME

 1. Algemene informatie over ZEN - tarwegras tabletten
 2. Wat is tarwegras?
 3. ZEN - tarwegras tabletten versus vers geperst tarwegras
 4. Productie van ZEN - tarwegras tabletten

4. Productie van ZEN - tarwegras Tabletten

 

Na het oogsten van het tarwegras, moet het verwerkt worden tot tabletten. Dit gebeurt met zeer professionele machines die het verse gras in 2 tot 3 seconden op een lage temperatuur van net beneden de 40 graden Celsius, dehydrateren.

 

De tarwegras is dan geheel gedroogd en de kostbare mineralen, vitaminen, sporenelementen en enzymen, zijn nooit warmer geworden dan 40 graden Celsius waardoor ze in optimale conditie blijven. Dit is vooral belangrijk voor de enzymen die geheel afsterven als ze boven de 40 graden Celsius verhit worden. ZEN - tarwegras pillen zijn aldus van zogeheten:ĒRaw FoodĒ kwaliteit. Je noemt voedsel pas "Raw" als het een zuiver biologisch en plantaardig product betreft dat nooit verhit is geweest boven de 40 graden Celsius zodat maximale voedingswaarden behouden zijn. Over het essentiŽle belang van "Rauwe Voeding" leest u meer bij de link: "Life Style adviezen" op deze website.

 

ZEN - tarwegras gebruikt voor haar tabletten en poeder alleen tarwegras dat in de herfst gezaaid en ontkiemd is en dat vervolgens door de winter heen in rust verkeerd heeft, om uiteindelijk in de lente heel langzaam tot groei te komen, omdat het gras dan de hoogste concentraties aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en enzymen bevat. Daarom is er maar 1 tarwegras oogst per jaar. Om het hele jaar verse tarwegras te kunnen leveren, wordt de oogst, nadat het in 2 tot 3 seconden gedroogd is, razend snel diepgevroren zodat er geen enkele verandering in de nutriŽnten van het gras meer plaatsvindt.  Pas als er tabletten of het poeder benodigd zijn, wordt het gras uit bevroren toestand verwerkt. Die pillen en dat poeder worden per vliegtuig binnen 1,5 dag rechtstreeks aan ZEN - tarwegras in Nederland geleverd en liggen dus niet eindeloos in groothandels of  in winkelschappen. Bij ons wordt het gras meteen in bruin glas gedaan en wordt het bewaard in een donkere kelder die altijd droog en koel is. Als u bij ons bestelt bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Als u elders tarwegras aantreft die verpakt is in papieren zakken, alluminimum zakken of plastic potten dan kunt u meteen al aan de verpakking zien dat uw leverancier geen verstand heeft van de medicinale kwaliteit van het product. Producten die onder grote merknamen verkocht worden zijn over het algemeen veel te lang op de schappen geweest alvorens ze bij u in de winkelwagen belanden. Wij kopen rechtsstreeks van de boer en laten peperduur invliegen in 2 dagen. Daarna gaat de tarwegras meteen een donkere 15 graden ruimte in en wordt verpakt in medicinaal donker glas zodat de krachtige werking behouden blijft. Wij leveren uitsluitend compromisloze kwaliteit.