Algemene informatie over tarwegras

ZEN - tarwegras bij lichamelijke klachten

ZEN - tarwegras voor levens energie

ZEN- tarwegras geeft u gratis "life style" adviezen

ZEN - tarwegras hier bestellen

 

ZEN - tarwegras voor topsporters
ZEN - tarwegras voor kinderen
ZEN - tarwegras voor volwassenen
ZEN - tarwegras bij zorg voor ouderen
ZEN - tarwegras voor dieren
ZEN - tarwegras voor natuurwinkels therapeuten, klinieken en ziekenhuizen
ZEN - tarwegras hier bestellen

 

ZEN - tarwegras 

HOME

CONTACT

 

 

 

ZEN - tarwegras voor Volwassenen

Vitale gezonde Volwassenen:

Gezonde volwassenen kunnen tarwegras gebruiken om hun gezondheid en vitaliteit te behouden en te verbeteren. Dosering voor Volwassenen: 2 maal daags 5 tabletten met water of met vers geperst groentesap / vruchtensap. Neem 5 tabletten in direct bij het ontwaken en 5 tabletten in vlak voor het slapen gaan.

(ZEN-tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)

 

Waarom is ZEN-Tarwegras ook voor gezonde wolwassenen belangrijk?

De anti oxidanten in de tarwegras ontgiften het lichaam waardoor de kans op veroudering verminderd wordt. Als giflevels in het lichaam door jarenlang onverminderd dooreten, geleidelijk aan hoger worden, kunnen allerlei lichaamsprocessen verminderen en er kunnen chronische klachten ontstaan, waarvan het niet direct duidelijk is wat nou precies de oorzaak is. Een eenvoudig voorbeeld: een man op leeftijd gebruikte al meer dan 30 jaar aftershave van hetzelfde merk. Op een dag kreeg hij heftige huiduitslag in zijn gezicht. Hij dacht dat hij een huidziekte had gekregen. Maar uiteindelijk bleek dat de uitslag snel verdween toen hij stopte met zijn aftershave te gebruiken. Na 30 jaren parfum houdende aftershave gebruikt te hebben, had zijn lichaam de tolerantie grens voor dit parfum bereikt en reageerde met heftige uitslag. Dit zelfde mechanisme geldt voor gifstoffen die zich in de loop der jaren ophopen. Het inademen van uitlaatgassen, het eten van bespoten groenten / fruit, het gebruik van koffie / alcohol / drugs, het veelvuldig eten van vlees en verontreinigde vis, het werken met giftige stoffen zoals o.a. ammoniak / terpentine, het drinken van verontreinigd water en het gebruik van medicijnen, kunnen in de loop der jaren de tolerantie niveaus voor dit soort giffen overschrijden, waardoor er allerlei kwalen kunnen optreden.

(ZEN-tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)

 

ZEN - tarwegras voor meer weerstand tegen o.a. koude en stress

Ter verkrijging van meer weerstand slikken volwassenen 2 maal daags 5 tabletten met water of met vers geperst groente / vruchtensap. Neem 5 tabletten in direct bij het ontwaken en 5 tabletten in vlak voor het slapen gaan.

De hoge concentratie aan chlorofyl in tarwegras bevordert de aanmaak van hemoglobine in het lichaam. Hierdoor wordt meer zuurstof getransporteerd door het lichaam heen. Zuurstof is de kogel voor alles wat niet thuis hoort in het lichaam. Door de extra zuurstof in het bloed verkrijgt het lichaam betere weerbestand tegen koude winter maanden, stress, chemische stoffen, fout eten, verontreinigd kraanwater. (ZEN-tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)

 

ZEN - tarwegras voor meer energie

Ter verkrijging van meer energie slikken volwassenen 2 maal daags 5 tabletten met water of met vers geperst groente / vruchtensap. Neem 5 tabletten in direct bij het ontwaken en 5 tabletten in vlak voor het slapen gaan.

De hoge concentraties aan voedingsstoffen in tarwegras voeden het lichaam beter dan vitaminepillen, omdat de voedingsstoffen in ZEN - tarwegras in de juiste organische samenstelling voorkomen. Bovendien zijn de voedingsstoffen in ZEN - tarwegras opneembaar omdat de enzymen in tact zijn vanwege het drogen van de jonge tarwegras loten onder de 40 graden Celsius.

De hoge concentratie aan chlorofyl in tarwegras bevordert de aanmaak van hemoglobine in het lichaam. Hierdoor wordt meer zuurstof getransporteerd door het lichaam heen. De extra hemoglobine geeft extra zuurstof aan aan alle weefsels in het bloed, waardoor het lichaam zich fitter voelt.

(ZEN-tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)

 

ZEN - tarwegras voor meer levensvreugde

ZEN - tarwegras is een balans middel. Door de drie ledige werking van

voeden, ontgiften en zuurstof toename in het bloed gaat het gehele

lichaam lekker in zijn vel zitten. Hierdoor ervaren gebruikers meer "zin

in het leven" en zien zij het leven zonniger in. De geest wordt kalmer

en daardoor krijg je meer geduld en uithoudingsvermogen in lastige of

veeleisende situaties.

(ZEN-tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)

 

 Hogere doseringen ZEN - tarwegras voor volwassenen

ZEN - tarwegras is geen samengestelde vitaminepil! Als mensen in laboratoria gaan verzinnen hoeveel ze van een stof in een vitamine pil zullen stoppen, moet je altijd rekening houden met de mogelijkheid dat de mens fouten maakt en doseringen bedenkt die niet positief uitwerken.

ZEN -tarwegras is een organisch product! U moet ZEN - tarwegras zien als voedsel en niet als een samengestelde pil. Net zoals u worteltjes of spinazie eet, zo eet u tarwegras. Tarwegras is in de "Raw Food Wereld" superfood nummer 1 ter wereld. Als u eenmaal door de eerste ontgiftingsverschijnselen heen bent, kunt u de desgewenst de dosering opvoeren tot 3 maal daags 10 tabletten. Dit kan zonder problemen geschieden.

(ZEN-tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)

 

Zwangere vrouwen

Zwangere vrouwen kunnen ZEN - tarwegras slikken tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Als je pas tijdens de zwangerschap of borstvoeding begint met ZEN - Tarwegras, dan de dosering langzaam in 50 dagen opvoeren tot 10 tabletten per dag. Schema voor het opvoeren van de tabletten: dag 1+2+3+4+5: 1 pil, dag 6+7+8+9+10: twee pillen, dag 11+12+13+14+15: drie pillen, dag 16+17+18+19+20: vier pillen, dag 21+22+23+24+25: 5 pillen, dag 26+27+28+29+30: 6 pillen, dag 31+32+33+34+35: 7 pillen, dag 36+37+38+39+40: 8 pillen, dag 41+42+43+44+45: 9 pillen, dag 46+47+48+49+50: 10 pillen. Na 50 dagen slik je aldus 5 's ochtens en 5 's avonds. Juist tijdens de zwangerschap heeft de vrouw extra hoogwaardige voeding nodig.

(ZEN-tarwegras producten voorkomen, verbeteren of genezen geen ziektes)